náhledy
Živá chobotnice na talíři
Autor: wikimedia.org
Shirouo no odorigui: nejprve musíte své živé sousto vylovit z mísy.
Autor: Creative Commons
Leucopsarion petersii. Rybky vypadají zajímavě. Ale dokážete si představit, že je jíte živé, hemžící se?
Autor: commons.wikimedia.org, Creative Commons
Mísa plná dobrot: toto je inago no tsukudani.
Autor: Creative Commons
Inago no tsukudani, křupavý hmyz na talíři
Autor: Creative Commons
„Ano. Tři sta dolarů za meloun. A je to krychle. A stojí tři sta dolarů,“ napsal ke své fotce uživatel, který ji zpřístupnil na Wikimedia. Tři sta dolarů je podle aktuálního převodu asi 6 600 korun.
Autor: commons.wikimedia.org, Creative Commons
Naservírovaná, ale pořád živá. Pokrm ikizikuri je k rybě extrémně krutý.
Autor: Creative Commons