náhledy
"Spyros Metaxas byl individualista, který si šel nezdolně za svým," skládá otci zakladateli hold Panos Sarantopoulos.
Autor: Remy Cointreau
Kariéra Panose Sarantopoulose je spojena s alkoholickými nápoji. Vrátit se do byznysu do rodného Řecka právě v době krize bylo ale velkou výzvou, přiznává.
Autor: Remy Cointreau
Velký dirigent. To Costas Raptis vybírá ta nejušlechtilejší muškátová vína, a když přijde čas, míchá je s vinným destilátem, středomořskými bylinami a dalšími ingrediencemi.
Autor: Remy Cointreau
Vládce sklepa. Sud číslo jedna nese jméno Spyrose Metaxy. V něm Costas Raptis připravuje z ingrediencí, které zrály až osmdesát let, špičkovou sérii Aen (Navždy).
Autor: Remy Cointreau
Na Samosu jsou podmínky pro pěstování vína mizerné, půda je suchá, kamenitá. Právě proto ze sebe víno musí vydat to nejlepší. Urodí se ho sice málo, ale je nejsladší.
Autor: Remy Cointreau
Pazouly, kamenité terasy, brání sesouvání vysušené půdy.
Autor: Remy Cointreau