Pravidla aukce kalendáře Pirelli na rok 2020

(dále jen „Aukce“)

I. Úvodní ustanovení

  1. Předmětem Aukce je kalendář Pirelli na rok 2020.
  2. Organizátorem Aukce je obchodní společnost MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5 - Smíchov, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka č. 1328 (dále jen „organizátor“).
  3. Aukce bude probíhat 19. 12. 2019 na internetových stránkách provozovaných organizátorem, které jsou zpřístupňovány veřejnosti pod doménou www.idnes.cz/pirelli2020.
  4. Cílem Aukce je získání finančních prostředků pro konto Nadace AGROFERT, které jsou určeny pro program Podpory onkologických pacientů. Celková vydražená částka bude Nadací AGROFERT předána Masarykovu onkologickému ústavu v Brně a bude využita na nákup aeroskopu.
  5. Číslo účtu veřejné sbírky Nadace AGROFERT pro dar: 6655200/0100, variabilní symbol 19122019.
  6. Aukce se může zúčastnit každá fyzická osoba, která je platně zaregistrována do Účtu iDNES.cz (https://www.idnes.cz/ucet) a která je plně svéprávná.
  7. Účastníkem Aukce je osoba splňující podmínky uvedené v předchozím odstavci, která respektuje pravidla Aukce a která zašle způsobem níže uvedeným svůj návrh.
  8. Organizátor si vyhrazuje právo dle vlastního rozhodnutí v průběhu Aukce měnit její pravidla, popřípadě Aukci v jejím průběhu zrušit.

II. Průběh Aukce

  1. Aukce bude zahájena organizátorem dne 19. 12. 2019 v 9:00 zveřejněním základní ceny na internetové stránce na adrese uvedené v článku I. odst. 3.
  2. Po zveřejnění základní ceny dle předchozího odstavce mohou účastníci Aukce posílat organizátorovi své závazné návrhy ceny převyšující tuto základní cenu, a to prostřednictvím formuláře na internetových stránkách www.idnes.cz/pirelli2020. O pořadí nabídek se stejnou částkou rozhoduje čas jejich doručení. Organizátor si vyhrazuje právo kontaktovat účastníka na základě údajů uvedených v registračním formuláři https://www.idnes.cz/ucet. Pokud se registrační údaje ukáží být nepravdivými či pro Aukci nepostačujícími, organizátor takový návrh z Aukce vyřadí. Jinak návrh s označením účastníka uveřejní na stránkách Aukce.
  3. Každý účastník může v průběhu Aukce zaslat i více návrhů, přičemž platí, že platný je vždy návrh nejvyšší.
  4. Návrhy může účastník posílat v průběhu dne, kdy Aukce probíhá, a to kdykoliv během trvání Aukce. Ukončení Aukce řeší článek II., odstavec 5.
  5. Konec Aukce je naplánován na 16:00 dne 19. 12. 2019. Jestliže některý z účastníků přihodí v posledních třech minutách před uplynutím tohoto limitu, Aukce se automaticky prodlouží o další tři minuty. Když další z účastníků tuto nabídku přebije, Aukce se znovu prodlouží o další tři minuty, a to až do doby, kdy poslední nejvyšší nabídku nikdo nepřebije po dobu tří minut. Teprve potom Aukce končí a vítězem se stává účastník, který přihodil nejvyšší částku.
  6. Organizátor do 10 dnů po ukončení Aukce vyzve vítěze Aukce, tedy účastníka, který podal návrh s nejvyšší cenou, k poskytnutí jím uvedené částky jakožto účelového daru pro Nadaci Agrofert na účet číslo: 6655200/0100 variabilní symbol 19122019 nejpozději do 3 pracovních dnů od doručení výzvy. Po připsání částky na účet bude vítězi Aukce na základě jeho vyžádání předáno potvrzení o přijetí daru a kalendář Pirelli na rok 2020. Předání se uskuteční v sídle organizátora.
  7. V případě, že vítěz Aukce ve stanovené lhůtě nezašle Nadaci Agrofert jím uvedenou částku odpovídající vítězné nabídce, popř. zaslání výslovně odmítne, může organizátor vyzvat druhého, popř. dalšího v pořadí k poskytnutí tímto účastníkem nabídnuté výše daru, popřípadě Aukci zrušit. Právo volby přísluší organizátorovi.

III. Osobnostní práva účastníků

Účastí v Aukci každý účastník souhlasí s tím, že organizátor je oprávněn užít jména, příjmení a podobizny vítěze Aukce, popř. účastníka, který v souladu s ustanovením článku II. odst. 7 získá kalendář Pirelli, ve sdělovacích prostředcích, zejména však v deníku MF DNES a na internetovém portálu iDNES.cz, a to i za účelem propagace organizátora a/nebo Nadace Agrofert s tím, že účastník zároveň souhlasí s tím, aby organizátor (popř. pro něj třetí osoby) pořizoval a dále za výše uvedeným účelem šířil jeho projevy na zvukových a obrazových záznamech.

IV. Zveřejnění pravidel

Tato pravidla budou po celou dobu trvání Aukce zveřejněna na internetových stránkách www.idnes.cz/pirelli2020.