Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Jsem lepší než Pohlreich, ale jen ve svém ranku, říká Tyrolák z Ano, šéfe!

Patnáct měsíců strávil se svou ženou vlastně výlučně prací ve své restauraci. Každý den, sedm dní v týdnu. Zavírací den mu nařídil až televizní šéf Zdeněk Pohlreich. Aby se nezbláznili. „I tak ale pracujeme. I když právě nemáme hosty,“ říká Ludwig Westermair. Tyrolák, jehož hodonínský rodinný podnik proslavil pořad Ano, šéfe!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Příběh to byl pěkný a pán určitě vařit umí.

Pár věcí se mi však v tomto díle trochu nelíbilo. Zvenčí byla restaurace prakticky "neviditelná" a ani po návštěvě p. Pohlreicha jsem nezaznamenal nějakou větší změnu. To je jedna z věcí, kterou P. v každé jiné restauraci minimálně sarkasticky komentuje, ale zhusta také majitelům pořádně omlátí o hlavu. "Píárko" na radnici a v místním tisku si paní mohla přece udělat dávno před návštěvou TV. Ovšem stálo by ji to jistě nemalé peníze. Proč by po "Tyrolákovi v Hodoníííně" měli místní novináři či starosta nějak pátrat?

Také to, když z majitele budovy udělal P. hyenu v přímém přenosu, aniž by se ten k tomu mohl jakkoli vyjádřit.

Co mne však na příběhu opravdu dostalo, byl krásný vztah paní restauratérky ke svým rodičům a neokázalá láska mezi ní a manželem. Kdybych to viděl ve filmu, myslel bych si něco o červené knihovně. Nádhera. A myslím, že takových pravdivých příběhů ze života by se mělo v médiích objevovat více. I proto jim také moc fandím.

1 0
možnosti

Já ho hluboce obdivuji. S jeho kvalitami jít podnikat z Tyrolska do Czechistánu, to opravdu klobouk dolů.

7 0
možnosti

"Čechy a Rakousko"??? To musel napsat opravdovy znalec!!!

Nevadi... Byl jsem nedavno doma na jizni Morave, ale ani jsem se tam nepokousel zabrousit. Zkusim to pristi rok, doufam, ze se ten obed v Hodonine zvladne bez blazince:))

0 0
možnosti

Autor článku udělal nadpisem z pana kuchaře namyšleného hochštaplera, ale pán je velký sympaťák, má to v hlavě srovnané a podle všeho i opravdu umí. Klobouk dolů.

Opravdu se těším, až budu mít příležitost se stavit a ochutnat.

19 0
možnosti

Já to tak nevnímám. Nedostatek zdravého sebevědomí je chyba. On ví, že na poli tyrolské kuchyně Pohlreicha trumfne, proč by měl být pokrytecky skromný?

1 0
možnosti
Foto

Panovi vadi, ze se obsluha nezepta, zda jsem si pochutnal. Me zase vadi neosobni, umely a povinny dotaz servirky: "Bylo vsechno v poradku?". Ale na zapornou odpoved neni prichystana.

3 12
možnosti

Na to je rada: kde to nikoho nezajímá, jestli chutnalo, tam už nikdy nepáchnout. Dobrých hospod je dost.

1 0
možnosti

Ach ten nadpis. Bulvární až hnus. Jinak článek je hezký.

14 1
možnosti

Kdo vymyslel ten prolhaný nadpis??8-o

18 1
možnosti

J63i43r43i 70G88a82z27d64a

24. 3. 2017 15:01

myslim, ze s kvalitou obsluhy, potazmo v servisni sfere obecne, uderil hrebicek na hlavicku. Vzdy me pobavi, jak se vysmivame rekum ci spanelu, ze siesta a ze nic nedelaji, ale kdyz tam clovek prijde jen na blby kafe, tak je pristup o 100% lepsi nez u nas. ferove je priznat, ze se to lepsi, ale velmi pomalu...

20 0
možnosti

J51i26ř26í 84N47o66v22á67k

24. 3. 2017 14:30

Děkuji idnes za krásný a duši pohlazující článek. Takových není nikdy dost. Ten Pohlreichův díl jsem viděl. Pouze lituji, že takový 'gasthaus' není i u nás.

23 0
možnosti

Proto je důležitá kontinuita celé země, obyvatelstva. My zažili vyhánění Čechů v 38, vyhánění Němců v 45, únor 48, kolektivizaci, obsazení 68, normalizaci, pak privatizaci a všechno to vedlo akorát k likvidaci. Za rok budeme slavit 100 let a dalších 100 let klidu budeme potřebovat, abychom to všechno napravili.

25 0
možnosti

L16á86ď69a 17V71r68a93n79ý

24. 3. 2017 17:24

V roce 1989 jsem tomu nechtěl věřit, když to někteří říkali. Dnes dávám za pravdu vám i zpětně jim. Bohužel.

1 0
možnosti
  • Nejčtenější

Když muži ztrácejí půdu pod nohama. Proč dnes přestávají mít rádi ženy

21. dubna 2024  12:10

Premium Mladíkům lezou ženy na nervy. Nemají je rádi. Ve srovnání s předešlými generacemi se s nimi méně...

Jak zlepšit sex v dlouhodobém vztahu. Vášeň má zajistit prostý plán

22. dubna 2024

Potkává to i šťastné svazky. Navzdory vzájemné náklonnosti, respektu a lásce po letech vyhasne...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Cvičit ráno, nebo večer? Při obezitě hraje načasování roli, říká studie

19. dubna 2024

Přínosná je fyzická aktivita v jakoukoli dobu, pomáhá duševnímu i tělesnému zdraví, vyplatí se....

Chlapy ničí poměřování pindíků. Pak jdou za mnou, říká trenér a mentor

21. dubna 2024

Jeho klienti netouží po obřích svalech, mají spíše už dost neustálého „poměřování pindíků“. Tlaku...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Vidí lidi jako démony. Vzácná choroba deformuje pohled na tváře ostatních

18. dubna 2024

Jako by se jednoho dne probudili do světa, v němž žijí démoni. Lidi kolem sebe vidí s ústy...

OBRAZEM: Porno a sedmdesátky. Projděte si plakáty z pikantní Ameriky

24. dubna 2024

Vstoupilo do kin, dostávalo se mu pochvalných recenzí seriózního tisku. A především uhranulo...

Ztroskotali, ale nechovali se tak. Kurážní Angličané zamotali Španělům hlavy

23. dubna 2024

Premium Přišel o loď, skončil se svou posádkou na ostrově. Jenže se nechoval jako muž v potížích. Kapitán...

Jak zlepšit sex v dlouhodobém vztahu. Vášeň má zajistit prostý plán

22. dubna 2024

Potkává to i šťastné svazky. Navzdory vzájemné náklonnosti, respektu a lásce po letech vyhasne...

Když muži ztrácejí půdu pod nohama. Proč dnes přestávají mít rádi ženy

21. dubna 2024  12:10

Premium Mladíkům lezou ženy na nervy. Nemají je rádi. Ve srovnání s předešlými generacemi se s nimi méně...