náhledy
Když český whisky znalec Václav Rout (vpravo) dostane chuť na dobrý koktejl, zajde na něj do svého oblíbeného baru Black Angel's na Starém Městě. Drinky pro tento článek připravil zdejší šéfbarman Pavel Kubík.
Autor: Petr Hoffelner
Pavel Kubík se pohybuje za barem už víc jak patnáct let a do Black Angel's nastoupil po svém návratu z roční stáže v Norsku.
Autor: Petr Hoffelner
Je to alchymie.
Autor: Petr Hoffelner
Daisy z dvanáctileté single maltky Glenfiddich skvěle osvěží nejen během horkých letních dnů.
Autor: Petr Hoffelner
Skleničky na stopce se ideálně hodí pro drinky bez ledu a limonád.
Autor: Petr Hoffelner
Monkey Mule z Monkey Shoulder je důkazem, že i z whisky se dá připravit lehký koktejl.
Autor: Petr Hoffelner
Manhattan je klasický kořeněný koktejl, při jehož přípravě jsme tradiční žitnou whisky vyměnili za Tullamore Dew XO, která zraje v sudech po rumu.
Autor: Petr Hoffelner
Penicillin, který jsme namíchali z kouřové single maltky Port Charlotte, se stal nečekaně rychle moderní klasikou.
Autor: Petr Hoffelner
Boulevardier, který vznikl na základě dvanáctileté Balvenie, je drinkem pro každou příležitost i roční období.
Autor: Petr Hoffelner