- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
V mexiku jsem jedla koniky,jedla jsem i cervi ale vsechno bylo prazeny,dotoho bych asi nesla
Dokument o této lahůdce jsem viděl tak před deseti lety. Chtělo by to něco aktuálnějšího.
Informace o staleté tradici těžko mohou být méně nebo více aktuální - mohou být jen méně nebo více přesné.
Při bubnu a harfě bez kliky, mám je v břichu, v břichu červíky.
-
Fuj!!
Kdysi dávno, za mladých let jsme šli na čundr. Večer, už skoro potmě, jsme si na chleba namazali sýr. V klidu jsme jedli, teprve když paťák zapálil oheň jsme zjistili, že sýr je plný červů. Přežili jsme bez problémů.
Pokud by ti červi nebyli lidožraví tak bych si to s chutí dal
Něco podobného bylo dokonce ve Vinnetouovi (knize), tam Sam Hawkins poučoval "greenhorna" Shatterhanda, že medvědí tlapa je nejlepší, "když s ní začnou hýbat červi."
fuky, ježíš to bych nedala. chápu že červíci ani nemají žádnou konkrétní chuť ale aby na mne jídlo vyskakovalo z talíře a nebo hrozilo že mne začne pojídat zevnitř tak to fakt neéééééé....Ale dík za článek dobrá zajímavost.
Krvavé průjmy nebo zvracení jsou prý jen těmi menšími z komplikací, které mohou z neopatrné konzumace casu marzu plynout.
Ještě by mohl redaktor prozradit, které že jsou ty větší ze zdravotních komplikací. Perforace střev? Hemorrhagie? Smrt?
proč perforace střev? myslíš, že v žaludečních šťávách přežije něco živého?
hmm ale takové pecorino..lepší nez parmezán, skoda že se nevyrábí tady u nás pod naším názvem, ovcí máme dost, italské pecorino je šííleně předražené
zkuste obchod Gran Moravia... drtiva vetsina produkce je mistni, z Litovle kde tato mlekarna / syrarna sidli
Nešli by červi alespoň zabít ozářením nebo tak? :-D
Nebo tak.
Ale už by to nebylo ono... Asi, jako kdyby někdo vyráběl olomoucké syrečky, které nesmrdí. Každé zboží má totiž svého kupce. I takové nechuťárny, jako třeba černé vejce, sójový sýr natto, žraločí plátky hákarl, kvašení slanečci surstromming či kachní embrya jsou vyhledávány nejen domorodci, ale také turisty, prahnoucími po "jedinečných kulinárních zážitcích".